Rondleiding en masterclass tijdens beleggersfair - icoinic
';

Rondleiding en masterclass op de beurs tijdens beleggersfair

ICOINIC is een in crypto’s gespecialiseerd fonds dat werkt met High Frequency Trading Algoritmen. ICOINIC houdt kantoor op de Amsterdam Stock Exchange. Hierdoor kan ICOINIC u een uniek programma aanbieden tijdens de beleggersfair met een rondleiding en masterclass op de Amsterdamse beurs en een masterclass over digitale valuta!

Genomineerd CashCow Award
Rondleiding

ICOINIC organiseert tijdens de Beleggingsfair om 11.00 uur en om 15.00 uur een exclusieve rondleiding van een uur op de beurs van Amsterdam. De rondleidingen worden verzorgd door Amsterdam Exchange Experience van Euronext, de Amsterdamse Stock Exchange dat direct naast de Beurs van Berlage ligt waar de beleggersfair gehouden wordt.

Tijdens de rondleiding wordt verteld over de geschiedenis van de oudste aandelenbeurs ter wereld en wordt ingegaan op de rol van de beurs in de huidige samenleving. Na deze rondleiding zult u alles weten over de geschiedenis van het financiële systeem en over de handel die Nederland groot hebben gemaakt.

Wanneer: Vrijdag 27 september, om 11.00 en om 15.00 uur

Duur: 1 uur

Waar: Amsterdam Stock Exchange – naast de Beurs van Berlage (Beursplein 5)

Wat: De geschiedenis van de beurs, rol van de beurs in de huidige samenleving, blik op de beursvloer en bezoek aan het kantoor van ICOINIC naast die vloer

 

Masterclass: investeren in cryptocurrencies

Na afloop van de beleggersfair vindt aansluitend van 17.00 uur tot 18..30 uur, een bijzondere masterclass plaats in het gebouw van de Amsterdamse Beurs en wordt verzorgd door ICOINIC. Tijdens de masterclass komt aan bod wat cryptocurrencies zijn, hoe blockchain technologie werkt en hoe de waardering van cryptocurrencies en blockchain projecten vorm krijgt. Daarnaast wordt ingegaan op recente marktontwikkelingen, op welke wijze op een institutionelere manier kan worden geïnvesteerd in cryptocurrencies en wat de verschillende investeringsstrategieën zijn, met de bijbehorende voor en nadelen.

Wanneer: Vrijdag 27 september, om 17.30 uur

Duur: 1,5 uur

Waar: Amsterdam Stock Exchange – naast de Beurs van Berlage

Wat: Achtergronden van crypto’s en de blockchain, waarderen van crypto-currencies en blockchain projecten, beleggings-strategieën voor de crypto-space, veilig beleggen op een institutionele wijze

 

Aanmelden

Aanmelden voor de rondleidingen en de masterclasses kan via onderstaand formulier. De kaarten voor de rondleiding en de masterclass kunt u op de dag zelf afhalen bij de stand van ICOINIC op de beleggersfair. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus op=op. U krijgt bericht van plaatsing.
Ik wil een rondleiding op 27 september om 11.00 uurIk wil een rondleiding op 27 september om 15.00 uurIk wil deelnemen aan de masterclass op 27 september om 17.30 uur tot 19.00 uurIk kan 27 september niet, maar wil graag deelnemen aan een toekomstige masterclass met rondleiding

....Ik ontvang graag de nieuwsbrief van ICOINIC

....Ik maak graag kans op een gratis kaart voor de beleggersfair (Icoinic geeft gratis kaarten weg op = op)

Een korte introductie over crypto en blockchain
Voor veel mensen is crypto en blockchain nog een onbekende wereld. Dagelijks merken wij dat mensen er wel meer van willen weten. Daarom schreven wij voor u een handzaam boekje waarin alle ins en outs van crypto, blockchain en het beleggen in crypto’s uit de doeken wordt gedaan.
Vraag het boekje nu aan!

icoinic